dilluns, 21 de setembre del 2009

66a Travessia Nedant a l'Estany de Banyoles

Enguany la participació del Centre ha crescut respecte a la passada edició. La prova en sí mateixa ha estat com sempre i amb diferents resultats pels nostres nedadors, només un petit ruixat a l'hora de dinar ha destorbat la festa que acostuma a ser.
Destacarem la 4a posició a la general masculina d'en Roger Rabassa i la 1a en màster 50 de la Montse Morera, la resta de màsters van ser la Sílvia Julià, la Celes Bianco, la Julie Byrne, n'Albert Barrabino, en Jorge Pérez, en Joan J Samsó, en Lluís Saura, en Toni Sayago, en Manfer Bauer, en Sergi García, n'Òscar García, en Jordi Samón, en Gary Gibson, en José M Gil, en Rafel Vera i en Miquel Nicolau.
També van participar a la travessia gran un grup de joves nedadors del Centre: l'Aïna Triola, la Nina Vera, la Mar Vera, la Clàudia Vegas, en Liam Gibson, en Pol García, l'Arnau García i en Dani García.
A la travessia petita van participar la Berta Triola, l'Oriol Font, el Carles Ripoll, l'Ignasi Bellavista, el Joan Masriera, el Santi del Rey, el Carlos Martínez i el Miquel Bombardo.