dilluns, 24 d’agost del 2009

Entrenament pel II Marnaton


El diumenge 23, els nostres "travesseros", la Montse, en Jorge i en Lluís, juntament amb 5 altres nedadors, en Pep, l'Àlex, L'Agustí, en Cesc i en Toni, 3 caiacs, en Lluís, en Xavi i la Montse, i, el suport inesperat de la barca d'en Ramon i en Sergi.
L'entrenament va començar a la Cala de Port Lligat amb destí la Platgeta de Sant Lluís a la Badia de Guillola, ben guiats per en Lluís. Primera part de l'entrenament sense problemes, la mar plana i sense gaire corrent, ara calia esperar a tothom, i, llavors va sorgir un canvi en el recorregut de l'entrenament proposat per en Lluís, el del caiac, "què us sembla anar fins a la Macina?", les condicions eren favorables i tots ens hi vam engrescar. arribant a l'illa va aparèixer la barca dels nostres companys de Premià, en Ramon i en Sergi, que ens van acompanyar durant tot el trajecte a mar obert, protegint-nos del trànsit marí. Una aturada a La Macina per recuperar a tot el grup, i, per evitar problemes amb el creixent trànsit. Decidim fer via fins a Port Lligat pel camí més directe, en total un entrenament d'uns 6500 metres per les aigües del sud del Cap de Creus.
Esperem que el 5 de setembre la mar estigui així de plana i que el II Marnaton sigui un èxit, per la prova i pels nostres nedadors.